Taksų mylėtojų forumas https://taksuforumas.puslapiai.lt/phpBB3/ |
|
Kulinarija https://taksuforumas.puslapiai.lt/phpBB3/viewtopic.php?f=9&t=603 |
Puslapis 8 iš 8 |
Autorius: | DaivaD. [ Pen, 2010-09-24 19:39 ] |
Pranešimo tema: | |
Nea, spėjau pamaišyt |
Autorius: | DaivaD. [ Šeš, 2010-12-18 18:06 ] |
Pranešimo tema: | |
Visi žinot, kas yra basturma? Tai skani vytinta mėsytė, gaminama iš brangiausios ir minkščiausios jautienos dalies - išpjovos. O mūsų forumo dalyvė "Šmaksai" moka pagaminti gerokai pigesnį skanėstą iš diafragmos. Pavadinkime šį patiekalą... masturba :D Taigi, perkame turguje galvijų diafragmų. Nupjaustome visas plėves, atiduodame taksams. Toliau - cituoju patiekalo išradėją: Pasidariau kokį skanumyną, jautienos atraižų užsivytinau, nu gryna basturma gavosi, skanu nenormaliai. Pireš kelias savaites ir kiaulės užsivytinau, tai ne taip skanu, nors irgi suėjo per 5 min kai chebrai ant stalo padėjau. Bet jautiena tai super skonis gavosi. Mėsą užsimarinuoju gausiai patinkančiais prieskoniais ir laikau taip savaitę kasdien vis pamaigydama ir pavartydama. Po to dedu šaldytuve ant pasidarytų grotelių ir taip vytinu apie dvi savaites - nuo mėsos gabaliuko storio priklauso, kai jau matau, kad pakankamai kieta - valgau. Vytinu šaldytuve arčiau ventiliacijos angelių. Ai, bijau aš musių. Greičiau išdžiūtų natūraliai kambaryje, o išties tai reiktų lauke vytinti į marlių suvyniotą. Bet aš kartą dėl musių visą partiją vytintos žuvies praradau, tai neberizikuoju. O įdomumo dėlei kiekvieną partiją darau su vis kitais prieskoniais. Tikslių normų nežinau, nes visada viską darau "iš akies", bet gausiai, visada ragauju, jei manau, kad mažoka - dar kartą pasūdau. Šiaip kai paprieskoninu, tai mėsa pati paleidžia šiek tiek skysčio, bet papildomai tikrai nieko nepilu, viskas puikiai įsigeria. |
Autorius: | Gabria [ Sek, 2011-05-29 11:57 ] |
Pranešimo tema: | |
nereali Nikos nuotrauka!!!! kaip mažas zombiukas: kurrrrr mėsssssaaaaaaa |
Autorius: | vaiva [ Pen, 2011-09-02 15:56 ] |
Pranešimo tema: | |
$this->bbcode_second_pass_quote('Saule', 'L')ašišų greitsriubė pavyko puikiai O svarbiausia, kad ir žmonės ir taksai laimingi Marselis pamiršęs savo išdidumą ėdė kaip didelis kas čia? Yra receptukas kažkur? |
Autorius: | DaivaD. [ Pen, 2011-09-02 17:20 ] |
Pranešimo tema: | |
$this->bbcode_second_pass_quote('vaiva', '')$this->bbcode_second_pass_quote('Saule', 'L')ašišų greitsriubė pavyko puikiai O svarbiausia, kad ir žmonės ir taksai laimingi Marselis pamiršęs savo išdidumą ėdė kaip didelis kas čia? Yra receptukas kažkur? Yra antrame šios temos puslapyje |
Autorius: | vaiva [ Pen, 2011-09-30 16:12 ] |
Pranešimo tema: | |
Jau senokai "vytinu" mėsytę pagal jus, merginos, ir pagaliau pribrendau parodyti, kas gaunasi Pirkau iš ūkininko jautienos, štai rodausi rezultatą: ačiū už idėjas |
Autorius: | DaivaD. [ Pen, 2011-09-30 18:18 ] |
Pranešimo tema: | |
Kaip skaniai atrodo |
Autorius: | Jurga ir Topas [ Pen, 2011-09-30 19:58 ] |
Pranešimo tema: | |
Sugundėt, eisiu ir aš bandyt O kaip Vaiva vytinai - greituoju būdu ar ilgesniuoju? |
Autorius: | vaiva [ Šeš, 2011-10-01 12:28 ] |
Pranešimo tema: | |
Pagal trumpąjį variantą gaminau Aš ėmiau tokį gan nemažą gabalą, tai vytinau beveik savaitę. Varčiau 2-3 kartus per dieną (na, kiek į vonią užeinu, tiek ir perverčiu ) Tik mano pastaba būtų - druskos GALI būti ir per daug... Pirmą kartą kai vytinau, reikėjo laabai daug alaus tą sūrumą užgerti... |
Puslapis 8 iš 8 | Visos datos yra UTC + 2 valandos |
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group http://www.phpbb.com/ |