Taksų mylėtojų forumas

Форум любителей такс / Dachshund Lovers Forum
Klubo puslapis / Club web-page
Dabar yra Ket, 2024-03-28 20:36

Visos datos yra UTC + 2 valandos




Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 57 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Tre, 2007-12-12 13:50 
Atsijungęs
Mažylių klasė
Mažylių klasė

Užsiregistravo: Šeš, 2007-12-01 21:00
Pranešimai: 11
Miestas: Vilnius
Bausmės... Na vieną kartą kai "šlapiuosius reikaliukus" atliko ant dukters lovos, kol mergaitės grįžo iš mokyklos su juo nebendravau :unsure:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Ant, 2007-12-18 13:28 
Atsijungęs
Atvira klasė
Atvira klasė
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Šeš, 2007-12-15 17:51
Pranešimai: 345
Miestas: Kaunas
Mūsų mazgius nuo parsinešimo namo darė tvarkingai ant laikraštuko, vakar nusprendė "šlapią reikaliuką" atlikt ant kilimo, pasigavau už spranduko ir atsinešiau parodyt ką padarė, net nosim netryniau, o jis smarkiai išsigando, kaip sakot, gal pas buvusius šeimininkus šuniukai gaudavo į kailį? Aš tik atnešiau parodyt, kad ant kilimo balutė, o jis vargšas taip išsigando, net kalta pasijutau :unsure:, šiaip kai padaro ant laikraščio pagiriu, kai bando pagraužt vaiko lovytės šonus subaru, kad negalima, tada eina ieškotis savo sausgyslių kaulo arba tos virvutės graužimui, bet kaip mažam vaikui reikia viską išragauti, apuostyti ir aplaižyti :D


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Ant, 2007-12-18 15:04 
Atsijungęs
Čempionų klasė
Čempionų klasė

Užsiregistravo: Ket, 2007-10-25 14:05
Pranešimai: 792
Miestas: Kaunas (beveik)
Baksiukas
Iš tiesų tai nustebčiau, jei tas mazgius ateity nedarytų ant kilimo. Gal būna tokių stebuklų, bet man nepasitaikė. Kilimus geriau suvynioti, kol suaugs. Man kažkaip taksės baigdavo balas namie tik apie 7 mėn.
Iki to laiko verčiau negadinti sau nervų ir ramiai sau šluostyti.
Ant laikraščio ar paklodės nevisada spėja ar susipranta, žioplas daiktas. Arba priekines kojas užkelia, o galas lieka toooli, juk taksas
Nuo kokių 5 mėn. jau pradedu bambėti, kad reikia prašytis į lauką. Tada jau pasitaiko ir viena kita diena be balų.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Pen, 2008-01-25 22:42 
Atsijungęs
Jaunimo klasė
Jaunimo klasė
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Pen, 2007-10-26 16:02
Pranešimai: 116
Miestas: Panevėžys
Maniškė tai nuo 4 mėn. nebedaro... :P

_________________
Trumpaplaukis Standartinis Taksas Fiokla iš Favoritų lizdo
http://public.fotki.com/taksomanija/


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Pen, 2008-01-25 23:10 
Atsijungęs
Jaunimo klasė
Jaunimo klasė
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Tre, 2007-10-24 20:52
Pranešimai: 182
Miestas: Airija
Saviškę parsivežiau lapkričio vidury. Už dviejų savaičių namie LABAI RETAI pasitaikydavo pelkės :) Jau seniai nemačiau pelkių namie :)

O kakus išvis tik tris tepadarė per visą laiką :)

_________________
Ilgaplaukės taksės Puga ir Foxy


Į viršų
 Aprašymas  
 
StandartinėParašytas: Šeš, 2008-01-26 19:16 
Atsijungęs
Mažylių klasė
Mažylių klasė

Užsiregistravo: Pen, 2008-01-25 20:22
Pranešimai: 5
Sveiki, turim taksiukę, jai vasario 7 bus 3 mėnesiai, mes pasiskiepijom, vasario 8 eisim antro skiepo.
Bijau vest mažutę į lauką, nes šalta, vėjas baisingas, bet veterinaras jau leidžia.
Patarkit kaip pratint... Nuo ko pradėt??? :rulez:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Pir, 2008-02-04 19:14 
Atsijungęs
Atvira klasė
Atvira klasė
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Šeš, 2007-12-15 17:51
Pranešimai: 345
Miestas: Kaunas
Nugi dabar tai jau gelbėkit :blink: :excl: Mano angelėlis įsigudrino kažkokiu metodu atkrapštyt nuo sienos tapetus, šiandien parėjus po darbo radau pusplikės sienos gabalą, aišku aš jį nusistvėriau už pakarpos ir atvilkau prie sienos, matyt šunelis iš veido suprato, kad negerai bus, apsisiusino, o kai paklausiau "Ką čia padarei", nukrito ant nugaros ir ėmė cypt, nu blin tai kaip tokį papurtysi, jei jis ir taip atgailauja, po geros valandos žiūriu, jis vėl trinasi palei sieną, subariau, nuėjo atsigulė, bet ryt grįžus garantuoju, kad rasiu nuplėštą dar vieną tapetą, jei uždarau klykia, kad net 3 aukšte pas mamą girdisi, ką man su tokiu daryt?????? Šiaip tfu tfu tfu kad neprisikalbėčiau, bet daugiau nieko negraužia, nei vaiko besimėtančių žaislų nei baldų nei batų, nu bet va tapetai užkliūva, gal jam kokių vitaminų trūksta? :unsure: Ar gal kokį pagalį iš lauko parnešt, kad turėtų kuo užsiimt, jei jau žaislai neįdomūs :unsure: :unsure:
LinaL, balų ant kilimų jau susilaukiau, kilimus susivyniojau, matyt nepatiko, kad dingo vieta kur ant letenų netyška, tai vėl persikėlė ant laikraščio :lol:

_________________
(!empty($user->lang['IMAGE'])) ? $user->lang['IMAGE'] : ucwords(strtolower(str_replace('_', ' ', 'IMAGE')))


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Pir, 2008-02-04 22:21 
Atsijungęs
Atvira klasė
Atvira klasė

Užsiregistravo: Sek, 2007-12-16 22:31
Pranešimai: 377
Miestas: Vilnius
yra tokis žaislas - šėrykla... kamuoliuko ar kūgio formos, kurian gali priberti ėdalo, jis jį kočioja po kambarį ir renka kas iškrenta.... nes kai tie 'poškudstvos' neturi užsiėmimo, sugalvoja patys ką veikti... :pilot:
mes darom dar taip, jo pamėgtą sofos kampą truputuką menovazino tirpalu patepame.. aploja apipurkščia ir palieka ramybėje 2-3 dienom.... :beach:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Ant, 2008-02-05 13:17 
Atsijungęs
Atvira klasė
Atvira klasė
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Šeš, 2007-12-15 17:51
Pranešimai: 345
Miestas: Kaunas
Kur to stebuklingo menovazino rast? Veterinarinėj vaistinėj ar šiaip parduotuvėj?

_________________
(!empty($user->lang['IMAGE'])) ? $user->lang['IMAGE'] : ucwords(strtolower(str_replace('_', ' ', 'IMAGE')))


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Ant, 2008-02-05 16:18 
Atsijungęs
Moderatorius
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Ket, 2007-10-25 9:44
Pranešimai: 301
Miestas: Vilnius-Kaunas
$this->bbcode_second_pass_quote('Baksiukas', 'N')ugi dabar tai jau gelbėkit :blink: :excl: Mano angelėlis įsigudrino kažkokiu metodu atkrapštyt nuo sienos tapetus, šiandien parėjus po darbo radau pusplikės sienos gabalą, aišku aš jį nusistvėriau už pakarpos ir atvilkau prie sienos, matyt šunelis iš veido suprato, kad negerai bus, apsisiusino, o kai paklausiau "Ką čia padarei", nukrito ant nugaros ir ėmė cypt, nu blin tai kaip tokį papurtysi, jei jis ir taip atgailauja,

Uf, na ir užstresavot Baksiuką :wacko: Šunį reikia bausti tik iškart po "zbitkos", o ne po kažkurio laiko tarpo. O dabar iš Jūsų veido išraiškos suprato, jog dabar atsitiko KAŽKAS BAISAUS, tai jis iš baimės taip ir elgėsi. Bet jam baimė buvo ne tai, jog jis tapetą nuplėšė, bet tai, jog dabar jį baus už KAŽKĄ, jis po kažkurio laiko tarpo jau nesuriša tapeto nuplėšimo fakto ir bausmės. Ir tikrai jis taip neatgailauja, čia tik mums, žmonėms, taip atrodo, o iš tikrųjų jis bijo. Taip kiekvieną kartą, pamatęs panašią tokią Jūsų išraišką ar elgesį, jis gali pradėti nevalingai siusiotis, verstis ant nugaros, cypti ir pan, nors gal ir nieko tuo metu nebus blogo padaręs.
$this->bbcode_second_pass_quote('Baksiukas', '
')po geros valandos žiūriu, jis vėl trinasi palei sieną, subariau, nuėjo atsigulė
Vat čia jau geriau - subarėt už tai, jog trynėsi palei sieną, ir jis suvokė, kad tai, ką jis tuo metu darė - negerai, tai nuėjo atsigulė (aišku, jeigu nedavėt komandos "į vietą", tai jis pats pasirinko naują vietą.) Dar galima su tapetų plėšimo faktu Baksui susieti šiokius tokius nemalonius pojūčius - pvz. prieina prie tapeto - purkštelėkit vandeniu iš gėlėms skirto purkštuko, ir taip kiekvieną kartą beplėšiant tapetus. Turėtų greit susivokti, kad plėšimas- tai ir vandens dušas ^_^ Arba, jeigu tuo momentu neturite purkšuko po ranka, bet apsiavusi šlepetėmis - tuomet greit nusiaunate ir nesmarkiai, kad tik būtų garsas šleptelėjate ją į žemę. Kad ir kokiam kampe būtų Baksas, o jūs su šlepete - visai kitam kambario gale, bet garsas jį tikrai nuo veiksmo ir jo esamos vietos tikrai atitrauks.

Tiesą pasakius, mes su vyru Tango jau nebaram - t.y., užtenka mums kažką tokio, kas mums nepatinka jam bedarant pasakyti "a ką darai??" - tai šmikt, šmikt, meta visus įkalčius ir nubidzena atsisėst ant savo kilimėlio prie lango. Tipo, "na gerai, pagavot nusikaltimo vietoje, daugiau taip nebus". Aišku, kai kurie dalykai pasikartodavo po keletą kartų - pvz. kilimas kambaryje nuo įsiūčio dūkstant būna suveltas į vieną didelį guzą. Kaip jis tai gali padaryt - neįsivaizduoju, aš pati sunkiai kilimo kraštą atkeliu :blink: Bet kelis kartus pagavus veiksme su fraze "a ką darai??" jau keletą savaičių tas nesikartoja.

$this->bbcode_second_pass_quote('Baksiukas', 'b')et ryt grįžus garantuoju, kad rasiu nuplėštą dar vieną tapetą, jei uždarau klykia, kad net 3 aukšte pas mamą girdisi, ką man su tokiu daryt?????? Šiaip tfu tfu tfu kad neprisikalbėčiau, bet daugiau nieko negraužia, nei vaiko besimėtančių žaislų nei baldų nei batų, nu bet va tapetai užkliūva, gal jam kokių vitaminų trūksta? :unsure: Ar gal kokį pagalį iš lauko parnešt, kad turėtų kuo užsiimt, jei jau žaislai neįdomūs :unsure: :unsure:

Šiaip reikėtų gal pagal galimybes užstatyti baldais laikinai visus tokius potencialius vanzdalizmui kampus - nebūtų kaip prieiti, tai gal ir rūpestėlio jam nebūtų ten krapštytis :rolleyes: O pagalius namo galite laisvai parsinešti, pvz. kokią sausą pušies šaką, aišku be spyglių. Žalios šakos nėr labai gerai, visgi augalas gali alergizuoti man rodos. O sausas šakas iš miško mes irgi praktikuodavom - tąsydavo per kambarius su didžiausiu entuziazmu ir net po kelis. ;)
O kad neklyktų vienas paliktas namie - tai čia berods Daiva buvo patarimų keletą davusi, geriausia būtų nuvarginti prieš išeinant.

_________________
Šuo vizgina uodegą, žmogus - liežuvį. Ž.Petanas


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Ant, 2008-02-05 20:30 
Atsijungęs
Jaunimo klasė
Jaunimo klasė
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Pen, 2007-10-26 16:02
Pranešimai: 116
Miestas: Panevėžys
O aš jeigu pasakau Feilai ''fu'', tai iškarto pabraukia uodegą ir liūdnai nubizena arba taip žiūri nedrąsiai ir vizgina uodagą, gerinasi, atsiprašinėja.
Pasakau ''fu'' ir iškart klauso, tada pagiriu :wub:

_________________
Trumpaplaukis Standartinis Taksas Fiokla iš Favoritų lizdo
http://public.fotki.com/taksomanija/


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Ant, 2008-02-05 22:05 
Atsijungęs
Atvira klasė
Atvira klasė
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Šeš, 2007-12-15 17:51
Pranešimai: 345
Miestas: Kaunas
Nu aš kvailas daiktas, nepagalvojau, pasiutimas paėmė, ir nutempiau vargšą prie tapetų, paskui tik dašuto, kad negerai padariau, bet jau buvo šaukštai po pietų :(

_________________
(!empty($user->lang['IMAGE'])) ? $user->lang['IMAGE'] : ucwords(strtolower(str_replace('_', ' ', 'IMAGE')))


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sek, 2008-02-24 1:05 
Atsijungęs
Jaunimo klasė
Jaunimo klasė

Užsiregistravo: Sek, 2008-02-10 20:13
Pranešimai: 149
Miestas: KYBARTAI
Na ši tema man labai aktuali, mūsų mažius viską graužia, po darbo grįžusi randu vis ką nors nauja sugraužta, na bet jis dar mažas, kai užaugs taip juk nebedarys, tai ir nebaudžiam niekaip, o šiaip jei ką negerai daro, tai sakom Fu, arba negalima, na kartu šituos žodžius vartojam, labiau reaguoja į negalima :) bet niekaip nežinau ką jam sakyti kai pribėgęs į nosį kanda, būna malasi malasi prie veido su žaislais, kai lovoj gulim, o paskui tik capt, nesuprasi čia iš meiles, ar nieko kito šalia nepasitaikė :)


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Pir, 2008-02-25 8:21 
Atsijungęs
Moderatorius
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Tre, 2007-10-24 17:59
Pranešimai: 290
Miestas: Vilnius, Lithuania
Mūsiškiui jau virš metų, ir jis vis dar nosis kramto :) Vyrui tai ir ausis pagraužia, kai pasiekia :rolleyes: Bet mes tai nurašom ant didelio entuziazmo. Nežinau, šiaip gal reikėtų sucypti ir kąsti jam atgal į nosį, kad žinotų, jog skauda :)


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Pir, 2008-02-25 8:57 
Atsijungęs
Moderatorius
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Tre, 2007-10-24 19:05
Pranešimai: 3289
Miestas: Vilnius
Kai mano Anri buvo mažiukas, jis irgi mėgdavo captelėti už nosies - iš meilės, žinoma :) Man tai nepatiko, o mano vyrui patiko. Ką gi, jam jau 6 metai, ir vis dar vyrui nuolat kanda į nosį :) Man - niekada. Darykit išvadas.


Į viršų
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 57 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 15 svečių


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
cron
Veikia ant phpBB® Forum Software © phpBB Group
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007