Taksų mylėtojų forumas

Форум любителей такс / Dachshund Lovers Forum
Klubo puslapis / Club web-page
Dabar yra Ket, 2024-03-28 12:10

Visos datos yra UTC + 2 valandos




Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 90 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Tre, 2007-10-24 19:57 
Atsijungęs
Moderatorius
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Tre, 2007-10-24 17:59
Pranešimai: 290
Miestas: Vilnius, Lithuania
LinaL rašė:
Man veisėja sakė, kad iš jos patirties - iki metų nieko doro nereikia tikėtis.
Bet smulkesni gal greičiau bręsta
Rujos metu, ir po jos kalėms dažniausiai ryški melancholija - irgi netinka
Kai dantys keičiasi - šuniukui visokie bailumai
Nu su pieniniais dantukais - tai reiškia dar visai vaikutis :)

Na ir mokymas mokymui nelygu. Užtai ir įdomu, kaip ten ryt bus :wink:

DaivaD. rašė:
Lina, kiti tavo veisėjos tėvynainiai rekomenduoja pradėti nuo pusės metų. Žinoma, atsargiai, neforsuojant, pradžioje tiesiog sudominant šuniuką žvėrimi paviršiuje. Dantų keitimosi laikotarpiu tikrai nerekomenduojama. Nors... Visaip būna. Latviai pasakoja, kad Kantri Park's Gorkij Mindal (turbūt atsimeni jį, "raudas" trumpaplaukis standartas, labai gražus) būdamas keturių mėnesių įsikibo į usūrinį ir paliko jo kailyje pieninius dantukus.

Jei kalei po rujos atsiranda tariamo nėštumo požymiai, tai kaip tik geriausias vaistas - urvas. Didelis fizinis krūvis kaip ranka nuima nepageidautinus simptomus.

Sonata rašė:
Labas vakaras, mergaites.
Mano chuligano vardas Mukas. Ir mes ryt tikimės nepaklysti ir pribūti laiku. Atsispausdinau visas čia minėtas nuorodas.
Iki susitikimo rytoj. :D

ceri rašė:
Na man kol kas sunku persilaužti nuo VA ant taksų :roll: Bet iš savo patirties galiu pasakyti, yra šunų, kurie pieninius išsilaužia ant rankovės (kalbant apie VA). Tai vienetai.. bet yra ir nuomonė, kad šuns dantų skausmas neturi dubliuotis su grobiu. T.y. kai keičiasi dantys, geriau labai švelniai daryt treniruotes arba išvis jų nedaryt. Nieko blogo, jei pirmą grobio treniruotę gaus ir metų sulaukęs šuo. Jei instinktai iš prigimties stiprūs, jie atsiskleis per pirmą protingai organizuotą treniruotę. Jei ne, ar apskritai verta 'tempti' šunį už ausų link veislei būdingų instinktų. Čia variacijų ir akstinų gali būti labai daug :roll: O visoki sudominimai ir žaidimai, mano galva, turėtų prasidėti nuo tada, kai šunelį įsigiji. Namų sąlygomis aišku :)

O Trumiui 'nėštumas' jau baigėsi. Turbūt "pagimdė" :lol: Taksėnė jaučiasi netgi per daug puikiai. Aš atsargiai nusprendžiau, kad urvas jai dabar tiks :)

DaivaD. rašė:
Na, ir ką gi matome po šios dienos treniruotės? :D
Tango - talentas. Iš karto suprato, ką reikia daryti.
Mukas - tikras šaunuolis. Juk jis tik pusmetinukas, tiesa?
Baisutė irgi iš karto įjungė reikiamus instinktus. Taip pat ir Ardas, ir Toras. Neabejoju, kad dar po kelių kartų bus didelė pažanga.
Dėl Trumi sunku pasakyti. Šiandien ji nelabai domėjosi. Tačiau ne visiems šunims instinktai atsibunda nuo pirmo karto (beje, Nerijų labai sudomino tokie mažiukai šiurkštukai, sakė, urvinėj medžioklėj būtų labai gerai - pralįs visur :))
Na, o Anri ir Marko darė tą patį kaip ir anksčiau. Nieko nepamiršo, nors ir daug laiko praėjo nuo paskutinės treniruotės. Matyt, kaip dviratis - jei jau išmokai, tai nepamirši :D

Ką čia dar... A, nuotraukų duokit :)

Kažką reikėtų pasakyti ir apie Zarą su Zi :D Jos mažos ir gražios :D

mielka rašė:
Man taip pat (manyčiau) kaip ir Baisai labai buvo smagu, nors ir gaila to ūsurinio :D laukiam labai kito šeštadienio ir stengsimės surinkti tokį patį gausų būrį taksų :wink:

Kai visi lojo pirmą kartą, o Baisa ėjo į kitą pusę pažiūrėt, nu tai galvoju viskas, neįdomu jai... bet paskui kažkaip aš ją prikalbinau pulti... ir prasidėjo... užsivedė vaikas... pirmą kartą dar truputėlį baisoka buvo, bet jau antrą tai mielai būtų griebus, jei jis nebūtų į ją šikna gulėjęs :lol:
paskui lojo, lojo už tvoros, bet kai atėjo Mukas ir pradėjo lot savo skardžiu balsu, Baisa susigėdo... net juokinga buvo pažiūrėt kai ji su tokia keista mina grįžta pas mane :lol:

visi šaunuoliai, tikrai gerai dirbot... :wink: laukiam nuotraukų :wink:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Tre, 2007-10-24 20:00 
Atsijungęs
Moderatorius
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Tre, 2007-10-24 17:59
Pranešimai: 290
Miestas: Vilnius, Lithuania
lonai rašė:
Sveikos,

Na, nesušalot? Visa laimė, kad vakar dieną nesnigo, o jeigu būtų buvęs toks orelis kaip ryte, brr... Aš tai juokiausi - kas lojo, o kas užkimo - balsas vakare man buvo dingęs.
Nu bet taksams - atrakcija buvo super! Tango vakar vakare nuo šešių valandų vakar iki šiandienos dvylikos - lūžęs buvo - kur tik rasdavo sofkutę prigulti - iškart į poilsio režimą persijungdavo, net į lauką ėjo tik trumpam.
Tiesą pasakius, aš šiek tiek na, nesitikėjau, kad maniškis taip greit į reikalą įsivažiuos, galvojau palos iš pradžių į kailiuką ir tiek :roll: . Kiek ten to talento - reiks per kitas treniruotes pažiūrėt :oops: . Bet juokiausi- iš pat pradžių tai duobę didžiausią iškasė - matosi, kad labai nekantrus, jaučia kad reik kažką daryti - o ką - tai nežino, tai parodė ką moka - rausti duobes. :lol: Šiaip tai vat tokioje situacijoje visgi ir pasimatė tas jo nekantrumas, nes kantrybės pas jį nė lašo, o tokiam darbe turbūt kantrumas šuniui - pliusas, ar ne?
Šaunu, kad buvo susirinkęs toks didelis būrys tiek šeimininkų, tiek šunų - smagu, kai yra bendras interesas. Tikiuosi, kad tai ne paskutinis didelis susibūrimas :)

lorelei215 rašė:
Mūsų nuotraukos čia: (!empty($user->lang['IMAGE'])) ? $user->lang['IMAGE'] : ucwords(strtolower(str_replace('_', ' ', 'IMAGE')))
Na, iš to kaip Toras pradžioj elgėsi, tai galvojau, kad neprikalbinsiu į reikiamą pusę pažiūrėt :) Bet paskui lindo į urvą, ne per giliai, bet nors tiek gerai :) Panašu, kad jis ten įlindęs nelabai žino ką daryt :D Bet jei reiktų spėti, tai sakyčiau, kad Toras geriau prisimena Zarą, o ne usūrinį :)
P.S. Ir nesitikėju, kad Zizoo tokia mažutė :)

lonai rašė:
Lorele, ačiū už nuotraukas. Kitą kartą reiks mums užmirštuoliams irgi fotiką pasiimti. Nu bet Tango akys - net nuotraukose žalios :shock: .

Toras dar berods ir metų neturi? tai viskas ok, dar galvoje vėjai - žaidimai, žaidimai :wink: . Va, kažkur apie 12 mėn. prasidės galvoje vėjai - kas kieme viršiausias? kur čia tvarką reik padaryti? :lol: . Bet Toro balsas - nu liuks :o toks vyriškas, solidus. Malonu klausytis buvo 8) .

ceri rašė:
Aš tai mąstau, kadangi Trumi labiau domėjosi aplinka, žaidimais, maistu ir visu kitku, tik ne meškėnu :lol:, gal jai dar per anksti į urvus lįsti. Gal geriau palaukti kol per vienerius metus perkops ir tada vežti pas meškėną. Nes sprendžiant iš to, kaip ji elgėsi, tai dėmesio nemoka koncentruoti visai. Meškėną aplojo ir nubėgo patikrinti kas kituose krūmuose gyvena :roll:

lorelei215 rašė:
Ai, mažai ten tų fotkių :oops: Po Toro pirmo "vizito" kažkaip ir pamiršom, kad kitus šunis fotkint reikia :roll: Ir Daivos šaunuolių nenupaveikslavom :(
Lonai, Torui beveik 9 mėnesiai dabar. Bet tu negąsdink, aš galvojau, jis man ir bus visą laiką toks ramiakiškas ir nesikišantis į patinų hierarchinius ginčus :D
Ceri, man atrodo, kad Trumi dar susidomės tuo usūriniu. Juk kai visi lojo ji irgi aršiai puolė :)

Laura&Feilla rašė:
O jūs ten šunis paleidot palaidus lakstyt ar ne?

Feila tai kaip pusiau medžiokline. Su šeškais žaidžia...
O laukuose peles, lapes ir kiškius medžioja. Kartais kates ir paukščius mėgsta paerzinti. Ypač musę pagauti ir suvalgyti :lol:
Tai nežinia kaip su tuo usūriniu būtų... :wink:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Tre, 2007-10-24 20:05 
Atsijungęs
Moderatorius
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Tre, 2007-10-24 17:59
Pranešimai: 290
Miestas: Vilnius, Lithuania
mielka rašė:
manyčiau reiktų kažkokį trumpą reportažėlį padaryt apie medžioklę... aš dabar sirguliuoju, tai galva neveikia, gal kas gali apibendrinti ir panašiai tokį reportažėlį padaryt kaip "mini meeto"?

Sonata rašė:
Labas vakaras, mergaitės.
Ačiū už smagų savaitgalį.
Taip, Mukui prieš kelias dienas (spalio 12) stuktelėjo 6 mėn. :) Aš tai tikėjau blogesnio iš savo augintinio. :oops: Maniau, kad jis bijos to usūrinio (pirmą kartą taip ir buvo :D), bet paskui jau įsidrąsino ir truputį įkibo jam į kudlas.

http://public.fotki.com/sonata321/pirmasis-mokymas/

Čia prikabinau kelias nuotraukas iš šeštadienio, nes čia man dar nesiseka :oops:

mielka rašė:
nagi kas važiuoja šį šeštadienį pasismaginti? mes su mama važiuojam, tai tikriausiai galėsim paimti ką nors, jei ne su "būsu" važiuosim :D

Svečiasrašė:
Migle, vyras klausia, kada vėl važiuosim :D Tai kaip tai, šį savaitgalį mes "in", važiuojam.

Dakl rašė:
Na orą kiek matau žada gerą. Mes bandysim sudalyvauti kol žvėries kvapo nepamiršom :D

lonai rašė:
Čia tas "in" lonai su Tango. (o man notropilo reik, nes niekaip nesiautorizuojuos, užmirštu). :roll:

amiara rašė:
O mes nežinau ar atvažiuosim, nes su Udre nieko gero, jau pradedu panikuot. Mažę tas usūrinis kaip ir nelabai domina, tiksliau ji toj visoj aplinkoj dar pasimetus. Nebent jei bus geras oras, tai atvešiu, kad prie "chebros" pratintųsi.
mielka, jei bus galimybė, prigriebk mums tą dvigubą pavadėlį.

mielka rašė:
tai va bjauri ta mano mama :? susitarus darbo reikalais šeštadienį, tai negalės manes nuvežti... tai ieškau vietos sau ir vaikui pas ką nors mašinoj :oops:

amiara, jau užsakytas ir tikiuosi bus paimtas jūsų pavadėlis... gal dar kam ko reikia? :roll:

DaivaD. rašė:
Aš irgi be transporto ir tikiuosi pas ką nors įsiprašyti.

lorelei215 rašė: Mes šeštadienį irgi norim važiuoti. Galim abi priimti :roll:
Amiara, kaip laikosi Udrė? Nejaugi dar po operacijos neatsigauna? :(

mielka rašė:
$this->bbcode_second_pass_quote('Dakl', 'O') kaip su laiku? Kaip ir praėjusį šeštadienį - 13:00?


manyčiau, kad taip :)

ceri rašė:
O aš šį šeštadienį niekaip negaliu :? Arba būsiu Vokietijoj, arba pas mamą jubiliejuj karbonadą valgysiu :roll:

Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Tre, 2007-10-24 20:10 
Atsijungęs
Moderatorius
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Tre, 2007-10-24 17:59
Pranešimai: 290
Miestas: Vilnius, Lithuania
amiara rašė:
$this->bbcode_second_pass_quote('', 'A')miara, kaip laikosi Udrė? Nejaugi dar po operacijos neatsigauna?

Udrė taip tai jaučias gerai, tik tas kaklas baisiai atrodo , vis skystis kaupiasi ir limfmazgis labai padidėjęs. Gal atsivešiu ir ją, į urvą neleisiu, tegul nors su taksais palakstys.

mielka rašė:
$this->bbcode_second_pass_quote('ceri', 'O') aš šį šeštadienį niekaip negaliu :? Arba būsiu Vokietijoj, arba pas mamą jubiliejuj karbonadą valgysiu :roll:

tai gal Vaida nori su ja atvažiuot? :roll:

giedre rašė:
Ech, smagu jums. Aš iš saviškės jau nieko nebesitikiu :(
Nors yra ir teigiamų momentų. Pvz. kai miške randi tikrą lapyną su gal 8 angom, susidomėjimo parodo tiek
(!empty($user->lang['IMAGE'])) ? $user->lang['IMAGE'] : ucwords(strtolower(str_replace('_', ' ', 'IMAGE')))
T.y. nereikia nervintis ir svarstyti galimybių ar kai užgrius bėgti į mašiną kastuvo ar kasti rankomis :)

mielka rašė:
giedre, nenorit prisijungti? :roll:

lonai gal jūs mane norit paimt, tingiu aiškinti kaip iki manes atvažiuot :lol: :oops:

giedre rašė:
Aš tai noriu. Tik va kad mano šuva į urvą nenori, o vien dėl pažaidimo su kitais taksais trenktis į Kauną.... Nežinau dar.

mielka rašė:
$this->bbcode_second_pass_quote('giedre', 'A')š tai noriu. Tik va kad mano šuva į urvą nenori, o vien dėl pažaidimo su kitais taksais trenktis į Kauną.... Nežinau dar.
daug kas praeitą savaitgalį galvojo, kad jų šuo nenori į urvą...aš irgi iš pradžių taip pagalvojau, bet greit apsigalvojau :lol:

giedre rašė:
Matai, man nebėra apie ką galvoti. Siūliau jai ne kartą ten užeiti, nenorėjo. Nemanau, kad dabar kas būtų pasikeitę...

lonai rašė:
$this->bbcode_second_pass_quote('giedre', 'M')atai, man nebėra apie ką galvoti. Siūliau jai ne kartą ten užeiti, nenorėjo. Nemanau, kad dabar kas būtų pasikeitę...

Giedre, o kai siūlei ar tuo metu žvėris ar buvo?, šiaip maniškis miške į urvus per daug nesirauna, apšniukštinėja ir tiek, bet kai šeštadienį pajuto šviežiai paleistą žvėrį, tai net pati apakau. :)

mielka rašė:
$this->bbcode_second_pass_quote('giedre', 'M')atai, man nebėra apie ką galvoti. Siūliau jai ne kartą ten užeiti, nenorėjo. Nemanau, kad dabar kas būtų pasikeitę...
o usūrinį mačius? manau susidomėtų, jei pamatytų, kad urve kažkas gyvena :D

giedre rašė:
Viskas buvo jai pasiūlyta: tas pats urvas, žvėris (tas kuris dabar pabėgęs), Nerijus įkalbinėjimui.... Aploti paviršiuje, taip, jėga, o va į urvą tai niekaip.
Žiūri maždaug "visai išprotėjai? čia AŠ į tą siaurą, purviną, tamsų daiktą, pas tą dvokiantį žvėrį turiu lįsti?" Bandymų buvo gal kokie 5, dabar jau nebepamenu. O va žaidimai su kitais akcijos dalyviais tai jau visai kitas reikalas, rimtas toks :wink:

Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Tre, 2007-10-24 20:18 
Atsijungęs
Moderatorius
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Tre, 2007-10-24 17:59
Pranešimai: 290
Miestas: Vilnius, Lithuania
mielka rašė:
$this->bbcode_second_pass_quote('giedre', 'V')iskas buvo jai pasiūlyta: tas pats urvas, žvėris (tas kuris dabar pabėgęs), Nerijus įkalbinėjimui.... Aploti paviršiuje, taip, jėga, o va į urvą tai niekaip.
Žiūri maždaug "visai išprotėjai? čia AŠ į tą siaurą, purviną, tamsų daiktą, pas tą dvokiantį žvėrį turiu lįsti?" Bandymų buvo gal kokie 5, dabar jau nebepamenu. O va žaidimai su kitais akcijos dalyviais tai jau visai kitas reikalas, rimtas toks :wink:


nu aišku :wink: tam urve šviesos trūksta... arba reikia, kad šeimininkas kartu eitų :lol:

giedre rašė:
Va būtent. O aš negaliu, užpakalis nepralįstų :cry:

LinaL rašė:
Mano Kruopa ir Drėja paskui katę lindo į keliolikos cm skersmens akliną vamzdį. Natūralius urvus išlandžiojo, net nenoriu prisiminti to jausmo, kai stypsai prie urvo, o šuo dingo.
O usūrinis yra usūrinis: jis nebėga. Ne kiekvienam šuniui ilgai įdomu.

DaivaD. rašė:
Skambinau Nerijui. Rytoj jis pasiruošęs mus priimti 13 valandą.
Jei teisingai supratau, aš vėl lipu Lorelei ant galvos?
Jei taip, tai gal geriau išvažiuoti pusvalandžiu vėliau, kad nereikėtų ten laukti ir šalti?

Dėl visa ko perspėjau Nerijų, kad jei bus labai baisus oras, tai neatvyksim.

lorelei215 rašė:
Ant galvos gal nereikia, bet į mašiną tai prašom :D Tai mes išvažiuojam maždaug 11.20-11.30 ir skambinam jums.

Pasitikrinam keliaujančių sąrašą:
Daiva su Anri ir Marko
Mielka su Baisa
Dakl su Ardu
Lonai su Tango
Amiara su Udre (?) ir Zizoo
Lorelei su Toru

Iš Sonatos nieko negirdėjom - ar atvažiuosit su Muku? :roll:

Giedre, o gal vis dėlto prisijungsit? ;)

giedre rašė:
Manau kitą kartą. Šį šeštadienį niekaip :(

O jums, sėkmės medžioklėje!

DaivaD. rašė:
Pranešu, kad dėl neįveikiamų aplinkybių rytoj treniruotėje nedalyvausiu. Tikiuosi, jūs atidirbsit ir už mus :) lauksiu pasakojimo ir nuotraukų.

mielka rašė:
mes jau grįžom :) Baisai labai patinka, ir ji dirba kasdien vis geriau :D dabar išloja neišlindus kokias 5 min... tik šiek tiek kol kas baisoka eiti labai giliai į urvą... bet po kelių darbo pamokėlių manyčiau dirbsim kaip profai :lol:

Sonata rašė:
Labas vakaras, mergaitės.
Labai norėjau ir aš su Muku prisijungti prie jūsų, bet atsirado kitų reikalų :cry: :cry: :cry:
Tikiuos dar kada prisijungti

P.S. O kur nuotraukos? :)

lorelei215 rašė:
Visos mūsų nuotraukos čia: (!empty($user->lang['IMAGE'])) ? $user->lang['IMAGE'] : ucwords(strtolower(str_replace('_', ' ', 'IMAGE'))) (labai ilgai krovėsi :roll: )
labanakt :)

amiara rašė:
Gražios nuotraukos, gal labai nesupyksi, aš kelias saviškių nukniaukiau :oops: .

lorelei215 rašė:
Prašom prašom :D Aš specialiai dideles versijas sudėjau, kad kam reikia galėtų iš karto parsisiųsti (peržiūrint nuotrauką dešinėje nuoroda "Download Photo")

mielka rašė:
perkėliau truputėlį informacijos iš supermamos, kad nepasimestų, į pirmą žinutę :wink:

DaivaD. rašė:
O gal būtų galima į http://taksuklubas.puslapiai.lt/renginiai.html sudėti dalį nuotraukų iš abiejų treniruočių? matau, rašyti niekas nesiveržia, tai tegu būna bent data ir nuotraukos :)

lonai rašė:
Tai kad puslapis nuo pirmadienio "užlūžęs" buvo, tai niekaip negalėjau sukelti. Štai nuotraukos, pirmos sukeltos į galą :oops: :
http://s209.photobucket.com/albums/bb35/lonai1/Urvai%20spalio%2020/?action=view&current=DSC01097.jpg

lorelei215 rašė:
$this->bbcode_second_pass_quote('DaivaD.', 'm')atau, rašyti niekas nesiveržia, tai tegu būna bent data ir nuotraukos :)
Jei turėsiu laiko šiandien tarp paskaitų, tai parašysiu. Bet dalis bus citatos iš forumo pasisakymų ;)

Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Ket, 2007-10-25 10:15 
Atsijungęs
Moderatorius
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Ket, 2007-10-25 9:44
Pranešimai: 301
Miestas: Vilnius-Kaunas
Aha Daiva, o dėl įspūdžių, tai Tango antrą kartą šeštadienį lįsdamas į urvą tai pradėjo usūrinį traukti, tai anas grybštelėjo besigindamas. Išlindo Tango su pūkų debesiu snukyje ir tokiomis akimis :blink: . Ir lįsti atgal nelabai norėjo. Manau, usūrinis jį nugalėjo, nes po to labai matėsi jo elgesyje - per daug suirzęs buvo. :wacko:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Šeš, 2007-11-10 12:18 
Atsijungęs
Čempionų klasė
Čempionų klasė

Užsiregistravo: Ket, 2007-10-25 14:05
Pranešimai: 792
Miestas: Kaunas (beveik)
Informacija iš hunter.lt:

Pas mus Radviliškyje lauko bandymai urvuose reguliariai vyksta nuo 1996 m. 1-2 kartus metuose. Taisyklės panašios kaip ir jūsų aprašytos Čekijoje arba kai kur Slovakijoje. Trumpai būtų taip: Lapė, mangutas, arba barsukas urvu pravaromi iki katilo, ten sklendėmis uždaromi iš abiejų pusių. Įleidžiamas šuo, kuris turi "atloti" 5-10 min, po to atidaromos sklendės ir šuo turi lapę paimti už kaklo ir išlaikyti 2 min arba katile apsikeisti su lape vietomis ir lapę išvaryti lauk, tai būtų maždaug I l.d., visi kiti paėmimai yra diskvalifikuojami arba mažinami balai. taisyklės yra nukopijuotos nuo Rusijos. Pan. vyksta Čekijoje, dar seniau vykdavo pas mus Trakuose. smulkesnė informacija tel. 869889618.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Šeš, 2007-11-10 12:48 
Atsijungęs
Moderatorius
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Tre, 2007-10-24 19:05
Pranešimai: 3289
Miestas: Vilnius
Žiūrėkit, o jei Radviliškyje vyksta bandymai, tai turėtų vykti ir apmokymai? Gal reikėtų susiorganizuoti? Toloka... bet šuo, kuris matęs tik usūrinį, nemokės teisingai dirbti su lape. Todėl, jei yra galimybė pasitreniruoti su lape, manau, būtina pasinaudoti.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sek, 2007-11-11 18:28 
Atsijungęs
Mažylių klasė
Mažylių klasė

Užsiregistravo: Sek, 2007-11-11 18:22
Pranešimai: 1
Miestas: Jonava/Vilnius
aš šį (būsimą savaitgalį) planuoju namo parvažiuot ir kalbint tėtį palėkt į Kauną, pažiūrėt ko mano brisius vertas - sugadintas nepataisomai ar dar instinktas jamt gyvį yra :) šiaip piktas ir daug loja (na, kieme prie upeliuko buvom paspaudę šermuonėlį, tik baisiai mažas tarpas iki jo buvo ir blogas priėjimas man pačiam, tai šuo tik gerai aplojo tą gyvį). išvestas į lauką puola po automobiliais tikrinti ar nėra kokio kašaro, bet nelabai leidžiu ant katinų, gaila, kad akis iškabins. beje, pas mane foksas šiurkščias, jei nepasiklydau laike, dviejų jau metų. jei jūs ten tarpusavy ką planuojat, tai aš šitą forumą paganysiu :) bandysiu sekmadienį palėkt, nes šeštadieniais tėtis medžiot lekia...


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Pen, 2008-02-15 12:20 
Atsijungęs
Site Admin
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Tre, 2007-10-24 16:30
Pranešimai: 1528
Miestas: Vilnius
Vat ką prigalvojau... yra sąrašai ką organizuoja medžiotojai, kokias varžybas http://www.hunter.lt/portal/news.php?readmore=38 ir ten yra Urvinių šunų bandymai, kaip manot gal būtų verta nuvažiuot pasižiūrėt, pasiklausinėt kas moko ir t.t. :rolleyes: Baisai labai patiko ant usūrinio lot, nenoriu taip apleist visko :unsure:

_________________
Šiurkščiaplaukis nykštukinis taksas Baisa
Šiurkščiaplaukis nykštukinis taksas Šmėkla
Veislynas "Vaivorykštė"


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Pen, 2008-02-15 15:31 
Atsijungęs
Moderatorius
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Tre, 2007-10-24 19:05
Pranešimai: 3289
Miestas: Vilnius
Oi Mielka, labai ačiū už informaciją - nesuprantu, kaip aš čia pražiopsojau? :unsure:
Taigi, Radviliškis, urvinių šunų bandymai 2008-05-31 - manau, kad aš važiuosiu, ir mano vyras niekaip neišsisuks nuo vežėjo pareigos, kadangi tai mano gimtadienis, o bandymai man būtų pati geriausia dovana :thumbup:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Ant, 2008-04-29 7:20 
Atsijungęs
Moderatorius
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Tre, 2007-10-24 17:59
Pranešimai: 290
Miestas: Vilnius, Lithuania
Iš temos Balandžio 5 d. Kaunas:
$this->bbcode_second_pass_quote('DaivaD.', '')io mėnesio pabaigoj turėtų įvykti urvo valymas, ir tuo pačiu treniruotė. Antrą gegužės savaitgalį numatytos urvinukų varžybos.


Klausykit, ar aš čia kažką praleidau eilinį kartą, ar nieko nebuvo? Apšvieskit :rolleyes:

Beje, Daiva, kalbėjom apie diplomus. Aš turiu balto popieriaus 200g/m2, toks padoraus storumo. O "diplominiai" bent jau prie mano darbo kanceliarinėse prekėse - po 1,98Lt ir šiek tiek plonesni, 170g/m2. Ir visi labai "popsovi". Bet gal kas nors geresnių gali rasti :) Jei turėtume kokių pavyzdžių diplomų, galėčiau paspausdint, pažiūrėti kaip gaunasi.

Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Ant, 2008-04-29 7:33 
Atsijungęs
Moderatorius
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Tre, 2007-10-24 19:05
Pranešimai: 3289
Miestas: Vilnius
Arba nieko nebuvo, arba tie, kas valė urvą, nepasigyrė. Ir diplomų teksto bei rekvizitų man taip ir neatsiuntė. Nors aš jau suradau ir dizainerį, kuris galėtų sumaketuoti...
Einu judinti organizatorių...

_________________
Ragana (!empty($user->lang['IMAGE'])) ? $user->lang['IMAGE'] : ucwords(strtolower(str_replace('_', ' ', 'IMAGE')))


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Ket, 2008-11-13 18:06 
Atsijungęs
Čempionų klasė
Čempionų klasė

Užsiregistravo: Ket, 2007-10-25 14:05
Pranešimai: 792
Miestas: Kaunas (beveik)
$this->bbcode_second_pass_quote('DaivaD.', 'A')rba nieko nebuvo, arba tie, kas valė urvą, nepasigyrė.

Medžiotojai susikūrė urvinių klubą (be jokių LKD ir FCI), išsivalė tą urvą ir surengė istorines primąsias varžybas praeitą savaitgalį.
Man prie namų, tai buvau pažiūrėti.
O vaikyti :o , ten tikri koviniai terjerai :o
Ėmė usūrinius, lapę ir barsuką (na taip, barsuką ėmė tik vienas vienintelis)
Tiesa, pvz. vienas medžiojantis Velso terjeras į urvą nelindo nors tu ką, iš principo :P
O toks jagdas ėmė gerai, bet nematė reikalo loti prieš uždarytas grotas, tik bandė jas nugraužti, ir negavo pirmo laipsnio diplomo :unsure:
Kitas foksas rimtai susikibo su lape, ištrauktas buvo kruvinu snukiu, bet dar ilgai negalėjo nusiraminti :wacko: .
Maniškės labai veržėsi į aptvarą, bandė prasikasti, bet gerai kad nepavyko. Medžiotojai sakė, kad iš tokių kaip jų gražių ilgų ausų - po rimtų urvų lieka skiautės :(
Tai tiek info.

Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Ket, 2008-11-13 18:37 
Atsijungęs
Veteranų klasė
Veteranų klasė
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Pen, 2008-05-16 10:52
Pranešimai: 1639
tai čia buvo kas? gladiatorių kautynės? medžioklių pasismaginimas?


Į viršų
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 90 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 10 svečių


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
cron
Veikia ant phpBB® Forum Software © phpBB Group
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007