Taksų mylėtojų forumas

Форум любителей такс / Dachshund Lovers Forum
Klubo puslapis / Club web-page
Dabar yra Ant, 2024-03-19 11:08

Visos datos yra UTC + 2 valandos




Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 115 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Pen, 2010-09-24 19:39 
Atsijungęs
Moderatorius
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Tre, 2007-10-24 19:05
Pranešimai: 3289
Miestas: Vilnius
Nea, spėjau pamaišyt :)

_________________
Ragana (!empty($user->lang['IMAGE'])) ? $user->lang['IMAGE'] : ucwords(strtolower(str_replace('_', ' ', 'IMAGE')))


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Šeš, 2010-12-18 18:06 
Atsijungęs
Moderatorius
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Tre, 2007-10-24 19:05
Pranešimai: 3289
Miestas: Vilnius
Visi žinot, kas yra basturma? Tai skani vytinta mėsytė, gaminama iš brangiausios ir minkščiausios jautienos dalies - išpjovos.

O mūsų forumo dalyvė "Šmaksai" moka pagaminti gerokai pigesnį skanėstą iš diafragmos. Pavadinkime šį patiekalą... masturba :D

Taigi, perkame turguje galvijų diafragmų. Nupjaustome visas plėves, atiduodame taksams. Toliau - cituoju patiekalo išradėją:

Pasidariau kokį skanumyną, jautienos atraižų užsivytinau, nu gryna basturma gavosi, skanu nenormaliai.
Pireš kelias savaites ir kiaulės užsivytinau, tai ne taip skanu, nors irgi suėjo per 5 min kai chebrai ant stalo padėjau.
Bet jautiena tai super skonis gavosi.
Mėsą užsimarinuoju gausiai patinkančiais prieskoniais ir laikau taip savaitę kasdien vis pamaigydama ir pavartydama. Po to dedu šaldytuve ant pasidarytų grotelių ir taip vytinu apie dvi savaites - nuo mėsos gabaliuko storio priklauso, kai jau matau, kad pakankamai kieta - valgau. Vytinu šaldytuve arčiau ventiliacijos angelių.
Ai, bijau aš musių. Greičiau išdžiūtų natūraliai kambaryje, o išties tai reiktų lauke vytinti į marlių suvyniotą. Bet aš kartą dėl musių visą partiją vytintos žuvies praradau, tai neberizikuoju.
O įdomumo dėlei kiekvieną partiją darau su vis kitais prieskoniais.
Tikslių normų nežinau, nes visada viską darau "iš akies", bet gausiai, visada ragauju, jei manau, kad mažoka - dar kartą pasūdau. Šiaip kai paprieskoninu, tai mėsa pati paleidžia šiek tiek skysčio, bet papildomai tikrai nieko nepilu, viskas puikiai įsigeria.


(!empty($user->lang['IMAGE'])) ? $user->lang['IMAGE'] : ucwords(strtolower(str_replace('_', ' ', 'IMAGE')))

_________________
Ragana (!empty($user->lang['IMAGE'])) ? $user->lang['IMAGE'] : ucwords(strtolower(str_replace('_', ' ', 'IMAGE')))


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sek, 2010-12-19 0:43 
Atsijungęs
Atvira klasė
Atvira klasė
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Šeš, 2008-03-22 11:58
Pranešimai: 420
Miestas: Elektrėnai
Aš taip gaminu, tik greičiau :) Perku kiaulienos mažas išpjovėles, užpilu labai daug druskos (niekada nebūna per daug) ir keletą šaukštų cukraus. Taip laikau parą laiko šaltai. Tada nuplaunu druską, nusausinu mėsą, ant stalo pilu visus mėgstamus prieskonius (turi būti aštru). Dedu mėsą ir volioju į prieskonius. Tada susuku į popierinį rankšluostį ir dedu ant „gyvatuko“ (kasdien pavartau). Jau po paros laiko sūnus su peiliu stovi vonioje ir reikalauja mėsos :lol: O valgyti galima maždaug po trijų parų.

Štai kas beliko :D
(!empty($user->lang['IMAGE'])) ? $user->lang['IMAGE'] : ucwords(strtolower(str_replace('_', ' ', 'IMAGE')))

Nika nieko prieš irgi jos paragauti :lol:
(!empty($user->lang['IMAGE'])) ? $user->lang['IMAGE'] : ucwords(strtolower(str_replace('_', ' ', 'IMAGE')))

_________________
(!empty($user->lang['IMAGE'])) ? $user->lang['IMAGE'] : ucwords(strtolower(str_replace('_', ' ', 'IMAGE')))


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sek, 2011-05-29 11:57 
Atsijungęs
Jaunimo klasė
Jaunimo klasė

Užsiregistravo: Ket, 2011-03-03 13:15
Pranešimai: 139
nereali Nikos nuotrauka!!!! :thumbup:
kaip mažas zombiukas: kurrrrr mėsssssaaaaaaa


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Pen, 2011-09-02 15:56 
Atsijungęs
Atvira klasė
Atvira klasė
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Ket, 2007-11-01 10:17
Pranešimai: 466
Miestas: Vilnius
$this->bbcode_second_pass_quote('Saule', 'L')ašišų greitsriubė pavyko puikiai :) O svarbiausia, kad ir žmonės ir taksai laimingi :) Marselis pamiršęs savo išdidumą ėdė kaip didelis :D


kas čia? Yra receptukas kažkur? :rolleyes:

_________________
Aš myliu tuos, su kuriais gyvenu.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Pen, 2011-09-02 17:20 
Atsijungęs
Moderatorius
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Tre, 2007-10-24 19:05
Pranešimai: 3289
Miestas: Vilnius
$this->bbcode_second_pass_quote('vaiva', '')$this->bbcode_second_pass_quote('Saule', 'L')ašišų greitsriubė pavyko puikiai :) O svarbiausia, kad ir žmonės ir taksai laimingi :) Marselis pamiršęs savo išdidumą ėdė kaip didelis :D


kas čia? Yra receptukas kažkur? :rolleyes:
Yra antrame šios temos puslapyje :)

_________________
Ragana (!empty($user->lang['IMAGE'])) ? $user->lang['IMAGE'] : ucwords(strtolower(str_replace('_', ' ', 'IMAGE')))


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Pen, 2011-09-30 16:12 
Atsijungęs
Atvira klasė
Atvira klasė
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Ket, 2007-11-01 10:17
Pranešimai: 466
Miestas: Vilnius
Jau senokai "vytinu" mėsytę pagal jus, merginos, ir pagaliau pribrendau parodyti, kas gaunasi :)
Pirkau iš ūkininko jautienos, štai rodausi rezultatą:
(!empty($user->lang['IMAGE'])) ? $user->lang['IMAGE'] : ucwords(strtolower(str_replace('_', ' ', 'IMAGE')))

ačiū už idėjas :wub:

_________________
Aš myliu tuos, su kuriais gyvenu.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Pen, 2011-09-30 18:18 
Atsijungęs
Moderatorius
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Tre, 2007-10-24 19:05
Pranešimai: 3289
Miestas: Vilnius
Kaip skaniai atrodo :)

_________________
Ragana (!empty($user->lang['IMAGE'])) ? $user->lang['IMAGE'] : ucwords(strtolower(str_replace('_', ' ', 'IMAGE')))


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Pen, 2011-09-30 19:58 
Atsijungęs
Veteranų klasė
Veteranų klasė
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Pir, 2008-07-14 15:23
Pranešimai: 2338
Miestas: Šiauliai
Sugundėt, eisiu ir aš bandyt ;) O kaip Vaiva vytinai - greituoju būdu ar ilgesniuoju?

_________________
Trumpaplaukis nykštukinis taksas Topas
Trumpaplaukis nykštukinis taksas Kapri


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Šeš, 2011-10-01 12:28 
Atsijungęs
Atvira klasė
Atvira klasė
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Ket, 2007-11-01 10:17
Pranešimai: 466
Miestas: Vilnius
Pagal trumpąjį variantą gaminau ;) Aš ėmiau tokį gan nemažą gabalą, tai vytinau beveik savaitę. Varčiau 2-3 kartus per dieną (na, kiek į vonią užeinu, tiek ir perverčiu :lol:)
Tik mano pastaba būtų - druskos GALI būti ir per daug... Pirmą kartą kai vytinau, reikėjo laabai daug alaus tą sūrumą užgerti... :)

_________________
Aš myliu tuos, su kuriais gyvenu.


Į viršų
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 115 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Visos datos yra UTC + 2 valandos


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
cron
Veikia ant phpBB® Forum Software © phpBB Group
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007